Magisch Zomerkamp

"Dare to Dream"

Van 19 juli t/m 23 juli 2021

“Zelf Magie beleven en leren”

Dompel je een midweek lang onder als tovenaarsleerling in de Magische Wereld en krijg les in tovervakken zoals Toverdranken, Mythologische Wezens en Waarzeggerij. Daarnaast is er ruimte om medeleerlingen te leren kennen of om allerlei avonturen te beleven en geheimen te ontdekken. Het evenement is vanaf 18 jaar toegankelijk voor iedereen die zich in de magie wil verdiepen.

Afdeling & Docenten

Je wordt ingedeeld in één van de vier afdelingen (Tundrag, Hydrias, Brimzor of Mahown) die bij jou past of waar jij het meeste leert. Kom je alleen of kom je met een groep: je bent welkom! De lessen worden ondersteund met vele voorbeelden uit de praktijk. Ieder jaar maken wij een selectie van professoren en docenten die hun vak verstaan. De docenten zijn namelijk 365 dagen per jaar bezig met hun vakgebied en dat ruik, zie, hoor, voel en proef je!

Doelen

In het evenement zit een spelelement verwerkt waarbij je een persoonlijk doel moet vervullen om eeuwige roem te vergaren. De punten zijn al vanaf de eerste lessen te verdienen. Dit zal diepgang geven op het verhaal en spel. Voorbereiding is hiervoor niet nodig, je krijgt een persoonlijk doel van ons nadat je gesorteerd bent in jouw afdeling. Ook zullen de afdelingen strijden om de eeuwige roem van hun huis.

Lesaanbod & Verhaallijn

De lessen bestaan uit een demonstratie om daarna zelf aan de slag te gaan met de materialen die wij verzorgen. Maar er is meer. Elk magisch evenement heeft een spannende gebeurtenis. Zo is er bij “The Spirit Awakens 2018” een leerling verdwenen door een magisch ritueel. In “The Energy Within 2019” is die leerling terug gevonden. Maar wie was die verschijning op het begin van het weekend? Wellicht kom je daar achter tijdens het magisch zomerkamp “Dare to Dream 2021”. “De graankorrels zijn geplant!”

Hoe bereid ik me voor?

Als je meegaat, kom je als leerling van een toverschool, uit een bestaand fictiewerk of een zelfbedachte school. Leuker is het om een eigen creatie te maken. Je zorgt zelf voor je kostuum en bedenkt zelf je personage dat jij tijdens het evenement tot leven brengt. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je eigen naam te gebruiken en/of je personage dicht bij je zelf te houden. Nadat jij je tickets besteld hebt, verzoeken wij jou een charactersheet in te vullen waarmee wij jou een handje helpen.

De Locatie

De Lindenhorst is een prachtig pand waar je een vijftal dagen zal verblijven. Je slaapt 4 nachten in een stapelbed in één van de slaapvertrekken. De locatie heeft een mooi veld met vuurplaats, genoeg plekjes om geheimen te ontdekken en een heus privébos.

Adres

v.o.f. De Lindenhorst
Schiphorsterweg 15, 7966 AB De Schiphorst

Het Slaapvertrek

Je zult gemengd slapen in één van de slaapkamers waarbij je slaapt in een stapelbed. De slaapvertrekken bevinden zich op de eerste verdieping en is met een trap te bereiken.

Hoe kom ik bij de Locatie

Met de Auto

Er zijn zeer beperkt aantal parkeerplaatsen, we willen iedereen vragen om gebracht en opgehaald te worden, of met het openbaar vervoer te reizen.

Kom je zelfstandig met de auto vanuit Utrecht of Amsterdam, dan is het ±1,5 uur rijden.

Wil je kijken hoe lang het precies rijden is? Klik hier voor jouw persoonlijke routeplanner. 

 

Met het OV

Reizen met het OV is ook mogelijk. Je reist naar station Meppel. Magical Triangle verzorgt een pickup van en naar het station in Meppel voor een gering bedrag. Een ticket hiervoor is mee te bestellen bij je reguliere ticket.

Ga mee op reis als tovenaarsleerling
en wees welkom op jouw magische ontdekkingstocht!

Heb jij nog vragen?

Sfeer Impressie

Video afspelen