fbpx

Magische Midweek
“Glance of Light”

15 juli t/m 19 juli 2024

Kom jij ook naar dé Toverschool van Nederland? Magical Triangle verzorgt een midweek lang een magische belevenis waar jij als tovenaarsleerling ingedeeld wordt in een van de afdelingen en echte lessen zal volgen in de magie. Maar er is meer! Zo zijn er allerlei mysteriën en opdrachten die je met elkaar gaat onderzoeken. Ontdek de innerlijke magiër in jezelf en maak nieuwe vrienden in onze tovenaars larp!

Beleef nu jouw magische larp avontuur!

Zou jij ook zo graag de Harry-Potter films in willen stappen? Zou je een magische tovenaars LARP willen ervaren? Magical Triangle organiseert een evenement waarbij je de magische wereld echt kunt beleven. Jij speelt bij ons de hoofdrol in je eigen fantasy-avontuur. Geef leven aan jouw eigen personage en laat je fantasie realiteit worden: een magisch verhaal wat zich niet alleen in je hoofd afspeelt maar wat je echt ervaart, waardoor we samen het avontuur kunnen beleven. Verlies jezelf in deze wonderlijke wereld, want alles wat je hier ziet, proeft en ruikt is echte magie en kracht.

Dompel je een midweek lang onder als tovenaarsleerling in de Magische Wereld en krijg les in tovervakken zoals Toverdranken, Mythologische Wezens en Waarzeggerij. Daarnaast is er alle ruimte om medeleerlingen te leren kennen of om allerlei avonturen te beleven en geheimen te ontdekken. Het evenement is vanaf 16* jaar toegankelijk voor iedereen die zich in de magie wil verdiepen.

* Lees de FAQ voor meer informatie

Glance of Light is het larp avontuur van het jaar!

Beleef een magische ervaring tijdens een all-inclusive midweek met bijzondere lessen, speciale gebeurtenissen en spannende raadsels.

Het aftellen is begonnen!

0
Years
:
0
Months
:
0
Dagen
:
0
Uren
:
0
Minuten
:
0
Secs

Lesaanbod en verhaallijn

Samen met andere leerlingen leer je over de magische wereld van Magical Triangle. De lessen zijn interactief, onderhoudend en soms met een demonstratie. Je krijgt bijvoorbeeld een duidelijke uitleg van de professor om daarna zelf een heuse toverdrank te brouwen. Maar er is meer! Het evenement heeft een spannende verhaallijn dat zich over de dagen afspeelt!

Persoonlijke doelen en quests

Op het evenement is veel te doen. Heel veel! Vervul persoonlijke doelen, voer opdrachten uit, help docenten en verzamel punten om uiteindelijk de afdelingsbeker te winnen!

Geheimen om te ontcijferen, avonturen om te ontdekken, of gewoon rustig door de bossen lopen. Je zal je niet vervelen! Wie weet kom je zelfs nog wel magische wezens tegen!

Afdelingen en Docenten

Word ingedeeld in een van de vier Magical Triangle afdelingen (Tundrag, Hydrias, Brimzor of Mahown) en leer van zeer ervaren docenten. Magiërs met jarenlange ervaring delen hun kennis om gezellige en leerzame lessen te geven.

De locatie

Magical Triangle’s “Glance of Light” zal plaatsvinden op het terrein van 25° Noord Recreatie.
25° Noord, Zuideind 25, 9525 TJ Drouwenerveen

25° Noord

Je verblijft 5 dagen en 4 nachten op een prachtige locatie in Drenthe. Er is enorm veel natuur, een vuurplaats, genoeg plekjes om geheimen te ontdekken en zelfs uitdagingen op en rond water! Genoeg te beleven en te leren voor alle magiërs!

Slaapvertrekken

Je zult gemengd slapen in één van de prachtig aangeklede slaapkamers. Er zijn voldoende stapelbedden aanwezig om lekker uit te rusten van de avonturen! De slaapvertrekken bevinden zich op de eerste verdieping en zijn met een trap te bereiken.

Aankleding

Het terrein is volledig aangekleed voor Glance of Light en overal zijn bijzondere hoekjes te vinden. Wandel door het bos, of over de velden. Bekijk de klaslokalen of neem plaats in het Taverne voor een versnapering.

Met de auto

Er zijn voldoende parkeerplaatsen, dus je kan je bezem goed parkeren op het terrein. Kom je zelfstandig met de auto, dan is het ongeveer een half uurtje rijden vanaf Assen.

25° Noord Recreatie

Zuideind 25

9525 TJ Drouwenerveen

Met het OV

Je reist naar station Assen. Magical Triangle verzorgt een pickup van en naar het station voor een gering bedrag (mee te bestellen met je ticket). De rit duurt ongeveer 30 minuten.

Tickets

Fantastisch dat jij meegaat op avontuur!

De Magische Midweek van Magical Triangle is groter en inclusiever dan voorheen! Voor iedereen is er wel wat te beleven! Er worden verschillende belevingen aangeboden, met verschillende kosten. Doe mee aan de lessen, de workshops en ontdek de wereld en geheimen van Magical Triangle!

We kijken uit naar jouw komst!

Speel een tovenaarsleerling

Maak je eigen karakter en doe als tovenaarsleerling mee met alle lessen, wordt onderdeel van een afdeling, verdien punten en ontdek de geheimen en mysteries van het zomerkamp. Je krijgt spannende opdrachten, raadsels en nieuwe kennis aangereikt. Ga de interactie aan met de docenten, de magisch begeleiders, of de bewoners van de Magical Triangle locatie.

Je bedenkt en speelt een eigen karakter of personage, met achtergrond en speelmogelijkheden. Dit personage kan je dus op elk evenement van ons spelen en dus ook laten groeien.

Wat zit er in mijn ticket inbegrepen?

 • Jouw magische week begint op maandag 15 juli 2024 om 15:00;
 • Jouw magische week eindigt op vrijdag 19 juli 2024 om 16:30;
 • Je slaapt 4 nachten in een van de groepsslaapkamers;
 • Je krijgt avondeten op maandag tot en met donderdag;
 • Je krijgt ontbijt en lunch op dinsdag tot en met vrijdag;
 • Je volgt alle lessen en workshops;
 • Je krijgt workshopmateriaal;
 • Je doet mee aan de feestelijke Summer Celebration;
 • Alle tijd om je karakter uit te bouwen, extra raadsels en opdrachten te doen.


Je krijgt dus een 5 daagse all-inclusive week, inclusief 4 overnachtingen, met magische entertainment, bijzondere lessen en spannende avonturen!

De ticketprijs is € 549,-

Speel een magisch bewoner

Daarnaast biedt Magical Triangle dit jaar enkele tickets aan voor de rol van bewoner van de Magical Triangle locatie: speel een vaste rol waarbij je leerlingen helpt en opdrachten geeft (NPC). Je volgt een vast script en schema, maar hebt uiteraard de vrijheid om de interactie met de andere deelnemers aan te gaan. Natuurlijk kan je ook sommige lessen bijwonen. Je zorgt ervoor dat de wereld van Magical Triangle gaat leven en bent van belang in het verhaal.

Je speelt een door ons geschreven personage. Je krijgt per dag iets aan informatie (script) dat je in jouw spel kan verwerken. Binnen deze kaders speel je jouw karakter, heb je veel interactie met deelnemers en mag je jouw personage ook uitwerken.

Wat zit er in mijn ticket inbegrepen?

 • Jouw magische week begint op maandag 15 juli om 13:30;
 • Jouw magische week eindigt op vrijdag 19 juli om 16:30;
 • Je slaapt 4 nachten in de slaapkamer van de magisch bewoners;
 • Je krijgt avondeten op maandag tot en met donderdag;
 • Je krijgt ontbijt en lunch op dinsdag tot en met vrijdag;
 • Je volgt een script met tijdsschema (het klinkt moeilijker dan het is!);
 • Je kan enkele lessen bijwonen (helaas niet alle);
 • Je doet mee aan de feestelijke Summer Celebration;
 • Alle tijd om je karakter uit te bouwen en de interactie aan te gaan met andere deelnemers.


Je speelt dus een magisch bewoner gedurende een 5 daagse all-inclusive week, inclusief 4 overnachtingen, met spannende avonturen!

De ticketprijs is € 449,-

Referral korting!

Ken je iemand die ook mee moet naar Glance of Light? Nodig ze uit, neem ze mee en ontvang korting op je eigen ticket!

Ontvang € 50 korting op jouw ticket als je een nieuwe tovenaarsleerling meeneemt naar Glance of Light.

Kijk voor de voorwaarden in de FAQ

Pickup van Station Assen

Kan je niet gehaald of gebracht worden, of heb je geen eigen vervoer? Dan kan je opgehaald worden bij Station Assen door Magical Triangle. Uiteraard word je aan het eind van het evenement ook gewoon netjes weer op Station Assen afgezet. De rit duurt ongeveer 30 minuten.

Een pickup is natuurlijk niet zomaar iets, maar een avontuur op zich! Wie weet krijg je wel extra informatie… 

Meeneemlijst en Character Sheet

Wat moet je nou meenemen en wat kan je beter thuis laten? Wij helpen je graag op weg! Vul ook gelijk een Character Sheet in en laat ons weten hoe jouw personage eruit komt te zien!

Het avontuur begint!