fbpx

Wat is de Uddhari?

Beschermer van Xalandra, verslinder van magie

De Uddhari luistert naar de bevelen van Xalandra, de Hogepriesteres van de Zonnezusters. De Uddhari is een wezen dat is ontstaan door Oude magie, ofwel Oermagie, samen met marteling en pijn.

De oorsprong van dit wezen is onbekend, maar er gaan geruchten dat het wezen door een portaal kwam vanuit het westelijke werelddeel Osaris.

Het lichaam van de Uddhari is flink vervormd. De twijfelgedachte heeft volledig de macht overgenomen en is ook zichtbaar naar voren gekomen. De huid is verkleurd en hoorns zijn door de huid naar buiten gegroeid. De Uddhari is getraind om te vechten voor de Hogepriesteres van de Zonnezusters.

Er wordt aangenomen dat dit machtige wezen gemaakt is door Oermagie. Het wezen voedt zich met gevorderde magische energie en is dan ook een wapen van Xalandra in de strijd tegen de nieuwe werelden.

Het is dus van vitaal belang dat de Uddhari je niet aanraakt! Middels een aanraking absorbeert het je toverkracht en wordt het enkel sterker. Ook de voor ons bekende toverspreuken hebben geen effect op de Uddhari en lijken het te voeden.