fbpx

Wie is Martijn?

Vuurmeester

Over mijn achtergrond is weinig te vinden. Dit komt omdat ik nooit lang op één plek bleef. Verder heb ik ook nooit mezelf op de voorgrond gezet. Ik ben simpelweg een stille reiziger. Wel heb ik hierdoor veel gezien en geleerd. Mijn herkomst bij Magical Triangle is dan ook niet een spectaculair verhaal.

Tijdens mijn reizen deed ik her en der werk om wat te verdienen. Mijn voorlaatste werkgever bleek helaas niet de beste bedoelingen te hebben. Hij heeft mij helaas een lange tijd onder zijn macht gehad. Dat was zo rond de Middeleeuwen denk ik. Wel heb ik tijdens deze jaren mijn vaardigheden met vuur geperfectioneerd. Toen professor Benfolo op mijn pad kwam heeft hij mij geholpen mijn kwaadaardige werkgever te verlaten. Ook heeft hij mij geïntroduceerd bij Magical Triangle, een plek die ik nu thuis noem.

Tegenwoordig ga ik graag op avontuur met de professoren. Opzoek naar kennis of een bijzonder magisch wezen. Ook verlossen wij wel eens de magische wereld van een dreigend gevaar.

Samen met Magical Triangle reis ik nu de magische wereld rond om andere heksen en tovenaars van nieuwe kennis te voorzien. Ook praat ik graag met nieuwe mensen en voorzie ik iedereen graag van vurig entertainment.

Mochten er vragen zijn, dan zou het een eer zijn om in de antwoorden te mogen voorzien.