fbpx
19 juli t/m 23 juli 2021

Magische Midweek
“Dare to Dream”

Kom jij ook naar dé Toverschool van Nederland? Magical Triangle verzorgt een midweek lang een magische belevenis waarin jij als tovenaarsleerling de hoofdrol speelt!

Beleef de magie!

The Energy Within

In 2019 vond het Magisch Weekend “The Energy Within” plaats. Vele leerlingen hebben een bijzondere ervaring gehad en genoten van spannende lessen en een avontuur dat ze nog lang zal bijblijven. Mysterieuze objecten, geestesverschijningen, een akelige vloek en een ontroerend afscheid van een van de docenten maakten dit magische weekend tot een intens avontuur dat smaakte naar meer!

The Spirit Awakens

In 2018 vond het Magisch Weekend “The Spirit Awakens” plaats. Geheel in stijl werd een lang weekend de magie beleefd in een oud weeshuis. Bijzondere avonturen, nieuwe vriendschappen en duelleerlessen: The Spirit Awakens stond bol van adembenemende ervaringen.

The Fieldtrip

In 2016 vond het Magisch Weekend “The Fieldtrip” plaats. Bijzondere gebeurtenissen tekenden dit magische weekend. Nieuwe vriendschappen, magische lessen, maar ook een kampement dat in vlammen opging! Duistere krachten gingen rond, bijzondere wezens werden gevonden en zelfs de toverrechtbank kwam eraan te pas!