fbpx
15 augustus t/m 19 augustus 2022

Magische Midweek
“Beacon of Hope”

Kom jij ook naar dé Toverschool van Nederland? Magical Triangle verzorgt een midweek lang een magische belevenis waarin jij als tovenaarsleerling de hoofdrol speelt!

Beleef de magie!

High Mtea

In januari 2023 was er de High MTea! Een fantastische dag en vooral ook lekkere bijeenkomst waarbij alle magiërs konden genieten van een heerlijke high tea en tegelijkertijd aan de gang ging met spannende raadsels van het Magisch Uniment.

Daarna zijn we allemaal de bossen in getrokken om onze grenzen te verleggen. Wat hebben we er van genoten om iedereen weer te zien!

Beacon of Hope

In 2022 vond de Magische Midweek “Beacon of Hope” plaats. Er zijn vele bijzondere en magische gebeurtenissen geweest. Een Hogepriesteres verscheen met haar krachtige Oermagie, een vreselijk beest terroriseerde de bossen en gigantische spinnen kropen rond. Gelukkig hebben de leerlingen zich goed weten te weren en hebben we samen alle obstakels overwonnen en de balans hervonden. Deze magische midweek was een opeenstapeling van spannende momenten en maakten van “Beacon of Hope” hét magische zomerkamp van het jaar!

Dare to Dream

In 2021 vond de Magische Midweek “Dare to Dream” plaats. Voor het eerst konden leerlingen én Magisch Bewoners een week lang de magie ervaren op een prachtige nieuwe locatie. Weerwolven werden buiten de taverne gehouden, brieven werden ontvangen en verzonden via de Maangiër pilaar en vreemde rituelen in het bos hebben plaatsgevonden. Dare to Dream was dé magische week van 2021.

The Energy Within

In 2019 vond het Magisch Weekend “The Energy Within” plaats. Vele leerlingen hebben een bijzondere ervaring gehad en genoten van spannende lessen en een avontuur dat ze nog lang zal bijblijven. Mysterieuze objecten, geestesverschijningen, een akelige vloek en een ontroerend afscheid van een van de docenten maakten dit magische weekend tot een intens avontuur dat smaakte naar meer!

The Spirit Awakens

In 2018 vond het Magisch Weekend “The Spirit Awakens” plaats. Geheel in stijl werd een lang weekend de magie beleefd in een oud weeshuis. Bijzondere avonturen, nieuwe vriendschappen en duelleerlessen: The Spirit Awakens stond bol van adembenemende ervaringen.

The Fieldtrip

In 2016 vond het Magisch Weekend “The Fieldtrip” plaats. Bijzondere gebeurtenissen tekenden dit magische weekend. Nieuwe vriendschappen, magische lessen, maar ook een kampement dat in vlammen opging! Duistere krachten gingen rond, bijzondere wezens werden gevonden en zelfs de toverrechtbank kwam eraan te pas!