fbpx

Summer Celebration 2023

29 juli organiseerde Magical Triangle een zomerse viering in Kasteel Radboud. Daar werd stilgestaan bij de zomerwende en samen met enkele docenten en studenten een feestelijk moment gevierd.

Na een rondleiding door de gangen en zalen van het oude kasteel heeft iedereen kunnen genieten van een lekkere lunch. Na de lunch was het tijd voor de geplande les in een eigen zaal. Er is uitgebreid uitleg gegeven over de meest voorkomende gilden en groeperingen in de magische wereld. Van de Bezwering Brouwers tot aan de Profeten der Hemellichamen: alles kwam aan bod.

Na de les gaven de docenten aan dat zij de hulp van de aanwezige studenten nodig hadden. In het kasteel waren meerdere vreemde objecten aangetroffen waarvan de betekenis leek te ontbreken. Vervolgens werd er een ware zoektocht op touw gezet en het hele kasteel vakkundig geïnspecteerd. De vreemde objecten werden na enige tijd gevonden en een vakkundig team van puzzelaars is druk aan de gang gegaan om de betekenis te achterhalen. Uiteindelijk bleken de objecten te resulteren in een soort vreemde constructieplaten met daarop gecodeerde woorden. Gelukkig bleken de studenten uitermate vaardig en vonden al snel de vertalingen.

Een viering is natuurlijk geen viering zonder een lekker en een goed ritueel! Die waren gelukkig ook aanwezig, en hoe! Iedereen kon een wens opschrijven met magische inkt op speciaal perkament en deze in de versnapering doen om zo de wens in je op te nemen.

De dag werd afgesloten met een huldiging en door buiten te genieten van het prachtige weer op een kleed voor het kasteel.