fbpx
Zoals jullie wellicht bekend is er enige tijd geleden een vijandige aanval geweest op de Professoren Iara Maris en Jaella Felida. Zij zijn belaagd door een onbekend sujet in witte kledij. Gelukkig zijn de beide Maangiërs redelijkerwijs ongeschonden uit dit voorval gekomen. Hoewel het gevaar momenteel geweken is, blijven zij het gevoel houden bekeken te worden. Op beide locaties zijn stukken gescheurde witte zijde gevonden. Wellicht dat dit stukjes van een mantel zijn, maar verder onderzoek is hierbij nog nodig. Het lijkt aannemelijk te zijn dat de voorvallen dus met elkaar verbonden zijn. Het probleem lijkt wijdverspreid te zijn, want op meerdere plekken zijn deze gescheurde stukjes witte zijde gevonden, aldus de berichten uit de Maangiër-pilaar. Deze situatie leidt natuurlijk tot grote onrust bij het gilde van de Maangiërs.
Tijdens het afgelopen Magisch Weekend “The Energy Within” zijn er enkele artefacten gevonden en inmiddels in beheer bij Magical Triangle. Het gaat hier om de Dark Triad, ofwel het Masker, de Zwarte spiegel en de spreuk. Er zijn geruchten dat de Luitenant ultieme macht wil verkrijgen en hier nu actief naar op zoek is. Volgens dezelfde geruchten heeft hij hiervoor de Dark Triad nodig. Het is natuurlijk goed nieuws dat deze artefacten nu veiliggesteld zijn.

De Summer Solstice Viering wordt dit jaar op de woensdag tijdens de Magische Midweek gehouden. Dit is een feestelijke gebeurtenis waarin we de zomer vieren, magische rituelen uitvoeren en een gezellig samenkomen hebben. We zullen het samen donker zien worden en genieten van de magie om ons heen.