fbpx

De duistere drie-eenheid

Magisch gereedschap

The Dark Triad is bekend in de psyghologie. Maar is in de magische wereld ook bekend als symbolisch atributen. Zo heb je het masker, De zwarte spiegel en de spreuk. Het masker; staat voor de psyghopaat, die zich dikwijls anders voor doet dan wie die werkelijk is. De zwarte spiegel; staat voor de Narcist welke alleen maar aan zichzelf denkt. De spreuk; staat voor het machiavellisme waarin de persoon alles doet en spreekt of schrijft voor eigen ‘politieke’ belang.

Gebruik

The Dark Triad is bekend in de psyghologie. Maar is in de magische wereld ook bekend als symbolisch atributen. Zo heb je het masker, De zwarte spiegel en de spreuk. Het masker; staat voor de psyghopaat, die zich dikwijls anders voor doet dan wie die werkelijk is. De zwarte spiegel; staat voor de Narcist welke alleen maar aan zichzelf denkt. De spreuk; staat voor het machiavellisme waarin de persoon alles doet en spreekt of schrijft voor eigen ‘politieke’ belang.

Historie

De deelnemers van het magische evenement hebben de drie materialen samen kunnen brengen. Er zijn door het weekend een aantal stenen met het symbool van de Dark Triad gevonden ‘een driehoek die naar beneden wijst’ en een omgekeerde vork. De stenen waren een onderdeel van het Zon en maan ritueel.