fbpx

In september mochten wij, broer en zus, dan eindelijk mee op het magisch weekend van Magical Triangle! Wat hadden wij daar lang naar uit gekeken. We hadden hele achtergrond verhalen bedacht en konden niet wachten tot we onszelf weer om mochten toveren tot Milan en Sascha.

En wat hebben wij genoten! Vanaf het moment dat we aankwamen belanden we in een andere wereld. Een wereld waar alles kan en alles mag en waar je samen bent met een groep geweldig mooie mensen. Ook dit weekend had weer een spannend verhaal. Iedereen had hier zo zijn eigen aandeel in en dat maakte het van begin tot eind spannend.

Het was ook heel bijzonder om dit samen als broer en zus mee te mogen maken. De eerste verrassing kwam alleen al toen we voor het eerst niet in dezelfde afdeling werden ingedeeld, hoe dan? Milan en Sascha niet samen in een afdeling? Ondanks dat hebben we het hele weekend echt samen mee gemaakt en sliepen we gezellig op de zelfde kamer. Ook hadden we van te voren verwacht geen geheimen voor elkaar te hebben, maar niets was minder waar! Het begon er al mee dat we elkaars persoonlijke opdracht niet mochten lezen. En later heb ik (Sascha) Milan zelfs van mijn kamer gestuurd omdat ik aan mijn opdracht bezig was. Na een dag konden we dit al niet meer volhouden. We hebben elkaar toen alles verteld en elkaar de rest van het weekend gesteund!

Wij hebben ontzettend genoten van alle lessen, de mensen, de professoren en magisch begeleiders, de persoonlijke opdrachten die het allemaal net een tikkeltje (zeg maar gerust, heel veel) meer diepgang gaven en van de magie. Want die was er, het was echt een magisch weekend…

WIJ WILLEN TERUG!

Liefs Sascha en Milan