fbpx

Magical Triangle wil alle magiërs, bijzondere wezens, fantastische mensen en dieren een geweldige jaarwisseling wensen!

Het afgelopen jaar hebben we samen vele mooie herinneringen gemaakt tijdens “Beacon of Hope” en onze andere evenementen. We hebben gelachen, avonturen meegemaakt en wederom het Duister overwonnen. Kortom: het was weer een magische ervaring die we samen met jullie hebben mogen beleven.

2023 komt eraan en dat belooft een bijzonder jaar te worden, want we zitten natuurlijk niet stil. Er wordt al weer hard gewerkt aan nieuwe evenementen waarbij we natuurlijk weer samen met jou op avontuur gaan. De lesboekjes worden geschreven, de vlaggen weer gestreken en de toverdranken staan al te pruttelen in hun ketel op het vuur.

Wil je ook mee op grootste avontuur van het jaar? Wil je ook magie beleven samen met Magical Triangle? Schrijf je vooral in op onze nieuwsbrief, hou onze website of andere kanalen in de gaten, of chat mee op onze Discord (https://discord.gg/PR8mdW3KbW). Want echte magie beleef je samen!

Op naar een fantastisch en magisch 2023!