fbpx

In het eerste magische evenement “the fieldtrip” werd een groep tovenaars aangevallen door een kwaadaardig personage dat nu inmiddels bekend staat onder de titel ‘de Luitenant’. Hij zorgde voor een verdwijning en tevens opoffering van een leerling. Zo kon hij Hypnodust laten maken. Zijn doel was om het ultieme kwaad, het symbool voor duisternis ‘Morgreth’ genaamd, terug te halen naar onze wereld. Net voordat hij zijn doel kon bereiken hebben de docenten en leerlingen het ritueel ongedaan gemaakt en werden de volgers of Morgrenaars opgepakt. De Luitenant verdween in het duister.

In een volgend weekend “Spirit Awakens” was er een ketting met een amulet, de Haumiciara. Deze ketting kon ervoor zorgen dat de drager tijdelijk het uiterlijk van iemand anders had. De Luitenant kon zo met deze ketting binnendringen en zich telkens veranderen in een ander persoon. Hij ontvoerde Anastasia (een van de nieuwe leerlingen) en bedwelmde haar met Hypnodust. Hij heeft geprobeerd om andere leerlingen te vervloeken zodat zij hem zouden gaan volgen en doen wat hij wilde. Doordat er een magische koepel werd gecreëerd over de evenementlocatie kon hij verder weinig anders doen dan zich terugtrekken.

Tijdens “Energy Within” heeft de Luitenant Anastasia, onder bedwelming van de hypnodust en in onzichtbare vorm, allerlei dingen laten saboteren. Zij heeft onder andere mensen aangevallen en de magische koepel vernietigd zodat de Luitentant er doorheen kon komen om van de leerlingen zijn volgers te maken. Ook heeft ze The Dark Triad (de duistere drie-eenheid) moeten verzamelen voor een speciaal ritueel waardoor de duistere kant nog krachtiger zou worden. Wanneer de Dark Triad samen zou smelten vormen zij de Immirrotator. Dat is een spiegel die toverkracht kan overnemen. Wanneer men zowel de Immirotator als de Haumiciara samen zou gebruiken, kan je dus op iemand anders lijken en zijn of haar magische kracht gebruiken.
Door de samenwerking tussen leerlingen en docenten konden ze  duistere kwaad verbannen en vonden ze de gehypnotiseerde Anastasia terug. Ze vonden haar met een maliën hoofdsieraard om, met hierin een steen. De Repetistone is een steen die magie laat circuleren. In dit geval dus een hypnotiserende magie.

Af en toe, tijdens Energy Within, was er nog een mysterieus personage te zien. Dit bleek de geest Seahart te zijn. Hij was een bijzonder personage, want ook hij droeg een bijzonder sieraad. Zijn met maliën omringde melkwitte steen bleek de Seehart te heten. Zouden deze magische sieraden samen ook een verband hebben? De geest Seahart bleek echter alweer verdwenen voor men hem dit kon vragen.

Er zijn meerdere geruchten omtrent de magische midweek “Dare to Dream”. De magische wereld wordt geteisterd door een duistere kracht van de Luitenant. Verschillende docenten zijn op onderzoek uitgegaan. Daarom roept Magical Triangle leerlingen van toverscholen, oud-leerlingen en zij die de magie thuis bestuderen op voor bijles. Samen staan we sterk en ook samen kunnen we de strijd tegen het kwaad aan. Door mede magiërs te ontmoeten en vrienden te maken vormen we een krachtig schild. Want door samen te werken, door positiviteit en door vertrouwen in elkaar is onze magie het sterkst!