fbpx

Spreek, zeg, zing of denk ze.

Welke spreuk gebruik jij?

Of het nu voor; in en om het huis is, om iets voor iemand anders te regelen of om ermee te duelleren. Dit zijn de spreuken die Magical Triangle gebruikt op het Magische Weekend. Er is een speciale spreuk ter bescherming van ons team, daarom zullen de meeste spreuken van leerlingen geen effect hebben tijdens de lessen en vrije momenten op de medewerkers van Magical Triangle. Deze spreuk blijft echter heel geheim. Voor de leerlingen is het enkel buiten de les toegestaan deze spreuken te oefenen met elkaar. Tenzij er natuurlijk nadrukkelijk om gevraagd wordt.

Ignitio

Een spreuk waarbij je een vuurbal produceert uit je toverstok, Dit is handig als je een kampvuur wilt maken of om je tegenstander aan te vallen. De vuurbal kan door enkel deze spreuk te gebruiken, tot wel negen meter ver worden geschoten.

Puppetris

Een spreuk waarbij je de ander z’n lichaam beheerst zoals bij een marionet. Je kunt deze persoon laten bewegen naar jou wensen. Hiermee controleer je iemand totdat de spreuk is uitgewerkt of wanneer een tegenspreuk wordt uitgesproken.

Vulnero

Een spreuk waarbij je iemand bewust pijn laat lijden. De spieren van de persoon zullen alsmaar aanspannen totdat ze zo strak gespannen zijn dat het wonden creëert en gaat bloeden. De spreuk dient een aantal keren herhaalt te worden.

Destructo

Een spreuk waarbij je iets of iemand kapot maakt van binnenuit. heb begint bij je center en je voelt het aan je vreten, als een soort scherpe gebitjes die aan de binnenkant van je lichaam zich een weg naar buiten banen.

Defendo

Een spreuk waarbij je een andere spreuk afweert. Deze spreuk is verdediging tegenover de meeste spreuken. maar is soms moeilijk om goed uit te spreken of te vertrouwen dat hij echt werkt.

Orbsion

Een spreuk waarmee je een energetische bubbel creëert. Je kunt met veel energie ook een grote bubbel maken waardoor je hem om jezelf heen kunt trekken. De Orbsion gebruikt veel energie en is moeilijk vol te houden.

Mirus Mirror

Een spreuk waarmee je zorgt dat de tegenstander jou imiteert zoals een spiegelbeeld zou doen. Ook kan het gebruikt worden om een aanval terug te kaatsen waardoor de andere de spreuk terug ontvangt.

Fortifio Mafestatis

Een spreuk waarmee je een grote koepel of schild over een bepaald gebied zet. In dit gebied kan geen magische energie erbij komen. Gebruik de energie die er dan nog is op een goede manier. , allee de energie die er al is. De spreuk moet je met minimaal zes mensen tegelijk uitvoeren om hem werkend te krijgen.

Regenero

Een spreuk waarmee je zorgt dat het lichaam regenereert of vernieuwd. . Het kan op korte termijn vooral kleine wonden genezen.

Luminos Lunar

Een spreuk waarmee je de helend licht van de maan aanspreekt. het zuivert je gedachte van vloeken en maakt het hoofd helder.

Vulnero Repara

Een spreuk waarmee je je spieren kunt ontspannen. Dit geeft rust in het lichaam en kan zowel de spreuk Vulnero als de spreuk puppetris in de meeste gevallen ongedaan maken

Anima Originata

Een spreuk waarmee je de ziel kunt reinigen en het geneest het lichaam en de geest. Het geeft verbinding tussen de ziel en het lichaam. Deze spreuk wordt ook gebruikt voor mentale reizen.