fbpx

Ik zit nog steeds na te beven. Het weekend was vanaf moment 1 al ongelofelijk. Ik heb nog nooit zo genoten als dit weekend. Het waren emotionele dagen voor mij ik ben vaak mezelf tegen gekomen. Ik voelde me eindelijk geaccepteerd geen hokjes, geen maatschappelijke structuur het was gewoon magisch, daar ben ik jullie erg dankbaar voor. Er was ook veel rust, geen mobieltjes, het aarden, iedereen had tijd voor elkaar.

De lessen en mijn privé les waren zo inspirerend. Het gaf me vele nieuwe inzichten. Ik wou zo graag gewoon langer blijven, want de Mag-nie wereld is niets voor mij. Toen ik thuis kwam kwamen de tranen mijn ogen uit. Want ik heb nog nooit zo’n mooi en dierbare groep/weekend mee gemaakt.

Ook sommige gebeurtenissen hebben mij erg geïnspireerd. Dat was de les manipulatie der energie, die les was zo bizar. Ik was dus uitgekozen om voor de groep te staan en moest mijn armen bewegen als ik aanrakingen voelde. Ik voelde vele prikjes en na 2 min deed ik me ogen open en stond de klas met open mond. En de andere gebeurtenis was de privé les waar ik vele nieuwe privé inzichten heb gekregen door de magische kaarten.

Ik wil graag de Docenten, Magische begeleiding, en natuurlijk mijn dierbaren mede leerlingen vanuit mijn hart bedanken.

En dan sluit ik af waar het ooit begon. De eerste intro tekst. Er werd door de mysterieuze stem vertelt dat je na het weekend als een ander persoon vertrekt. En dat is bij mij gebeurt. Ik ben door het weekend veranderd. Er zijn dus vele nieuwe deuren geopend.

Sebastiaan di Toscani