fbpx

Jij bezit de ene helft van onze gaven, ik de andere..

Heyhey! Wij zijn Kiary en Ryan, oftewel dat zijn onze twee namen voor onze characters, we zijn als stel (Marinka en David) richting Magical Triangel gegaan.  

Het was heel spannend omdat we elkaar nog nooit ”Anders hadden voorgedaan bij elkaar”. We cosplayde al wel maar een heel weekend in een ander character blijven die je zelf bedacht hebt hadden we nog niet gedaan. 

Yess we konden even een getrouwd stel zijn! Magie in onze harten en handen voelen en zorgen dat er iets werd opgelost het weekend door samen te werken met de andere leerlingen. Enthousiast als we beide zijn, voelde ik ook bij iedereen een soort van ”herkenning en liefde” Doordat alles om ons heen klopte qua lessen, aankleding en muziek hebben we heel het weekend het gevoel gehad om echt in een magische wereld te zijn geweest. 

Het was voor ons heel fijn dat we samen in het verhaal stapte en ook de magie aan elkaar konden doorgeven, iedereen was zo ontzettend lief en het was alleen maar mooi om te zien dat wanneer wij bij elkaar waren dat iedereen rond om ons heen ons als Kiary en Ryan zag. We zijn echt heel erg blij dat we dit hebben mogen meemaken en staan nog steeds enorm na te trappelen!

Ik (Marinka) heb dit weekend heel veel tegen David aan kunnen leunen. Want dit was toch wel een heel bijzonder spannend weekend, ik heb de cosplay wereld altijd al een heel inspirerende plek gevonden om jezelf te kunnen zijn en te vinden en waar je ook door heen gaat, je wordt geaccepteerd bij Magical Triangle.

”Voel de Liefde, voor de verbondenheid, voel de soulmates connection”

Marinka van Wingerden & David Piet