fbpx

Wie is Gerben Grimas?

Raad van Veiligheid, Magisch Uniment, KR-8

Gerben Grimas is de contactpersoon vanuit het Magisch Uniment betreffende de veiligheidszaken. Hij is verantwoordelijk voor een aantal teams om de magische wereld te beschermen en bepaalde evenementen in de Magnie wereld veilig te laten verlopen.

Zo heeft hij met zijn KR-8 team de veiligheid van ‘the Energy within’ willen garanderen. Echter bleek dit geen makkelijke klus want de vrijdag avond had Anastasia onder bedwelming en in onzichtbare vorm de veiligheidskoepel van binnenuit stuk gemaakt, zodat de luitenant en zijn duistere handlangers konden binnendringen en Enur Neeg om het leven kwam. Die avond waren er verschillende gewonden gevallen. Dit gebeurde gelukkig buiten het gezichtsveld van de leerlingen.

Enur Neeg zou dat evenement Rune lesgeven en werd uiteindelijk vervangen door Samantha Moore.

Dhr. Grimas heeft later de opdracht gegeven om Iara Maris en Jaella Felida te ondervragen wat er gebeurd was op Thrarz Isle en de aanval op juffrouw Maris. Gerben gaf het advies extra voorzichtig te zijn en vooral uit te kijken. Dit gevaar zou best groter en dichterbij kunnen zijn dan we denken.

De duisternis komt van alle zijden…