Verhalen & Legendes

Verhalen & Legendes

Om nooit te vergeten

Klik op het onderstaande verhaal of legende en lees verder…

Het Aftreden van Professor Hector Pecus

Het Aftreden van Professor Hector Pecus

De man die al jaren bezig was met het uiten van zijn passie in de vorm van lesgeven, heeft vrijdag de dertiende zijn ambt neergelegd. De reden is dat zijn situatie nu te gevaarlijk werd waardoor hij bang was zichzelf te verliezen. Hoewel zijn collega’s het trieste nieuws zeer betreurden, begrepen ze zijn keuze.

Prof. Hector Pecus stort in

De duisternis komt niet alleen van buiten

De belangrijke persbijeenkomst die na een derde spoed vergadering van Magical Triangle plaatsvond, werd abrupt onderbroken! Er is uitleg gegeven over hoe de veiligheid op het Magisch Weekend wordt gewaarborgd en welke belangrijke maatregelen er inmiddels zijn getroffen. Maar zijn die maatregelen al niet te laat?

Artikel Magische Ontmoeting enkel de foto

Een Magische Ontmoeting

Eens in de zoveel jaar keert hij terug, hij die meemaakte waar niemand over durft te spreken. Wat doet hij hier? Waarom is hij terug?  Is er Duisternis op komst?

Een interview met dhr. Benfolo Evil Penstroke en Prof. Athébaldus Franiker loopt anders dan gedacht. Is er duisternis op komst?

Magical Triangle Excuus aan dhr

Excuus aan dhr. J.H. Elzevier

Tijdens het Magische Weekend “The Spirit Awakens” was er een pittige les bezemsteel vliegen gepland. Echter door een zware storm was onze vaste docent verhinderd en moesten wij als organisatie uitwijken naar een andere les thema...

m_De Toverstaf Magical Triangle

De Toverstaf

Een instrument om de energie gericht op één plaats te krijgen. Hoewel de magische energie door jouw lichaam stroomt en je ook heel veel kunt doen zonder de staf, is het voor onze evenementen aan te raden een houten staf mee te brengen...

whitebufflo

Een Baardig Einde

Het trieste einde van Narcistico Famoso onthuld? “Een baardig einde, dat is wat hij altijd wilde!” De heer Narcistico Famoso behoeft enkel en alleen nog in de MagNie-wereld tekst en uitleg. Wie kent niet zijn fameuze omzwervingen?

Saterwater

Emerentius Ontmaskerd

De Lomskyrkja in Lom, Noorwegen, staat al enige jaren bekend als dé toeristische trekpleister van zowel Magiërs als MagNie. In grote getalen komen zij rond de maand augustus samen om de bebaarde bouwer en oprichter Hjalmar Saeterdalen (860) te ontmoeten.

Mythologische Wezens

Mythologische Wezens

Welk wezen is ongevaarlijk of juist zeer gevaarlijk? Is een ongevaarlijk dier tembaar? Hoe zoek je naar een  bepaald wezen? Prof. Hector Pecus verteld over het zoeken naar Mythologische Wezens.

Magical Triangle Geschidenis p

De Historie

De Historie van Magical Triangle. Lees het verhaal over de Dromenwandelaar. Zijn unieke kijk op de magische wereld heeft geleid tot een prachtige vorm van overbrengen van kennis.

Magische Vieringen

Klik op het onderstaande verhaal of legende en lees verder…

Beltane

Is een van de oude vieringen die begin van de zomer gevierd wordt.

Ostara

Het is een viering ter ere van de lente rond maart de 21ste. De achterliggende bron is de vruchtbaarheid van de natuur, waarbij de zaden nu ontkiemen en langzaam aan naar boven komen.

Imbolc

Het is een viering welke zowel op één als twee februari gevierd wordt. Het is een dag waarin de vruchtbaarheid en zuivering van de aarde gevierd wordt en de Keltische licht godin Bridgid wordt geëerd.

Tahendildag

Een Midwintersprookje uit de magische werelden van Magical Triangle. Het verhaal dat eeuwen wordt verteld en gevierd. Waargebeurd of niet? Een ieder mag het geloven, maar vieren doen ze het allemaal,  op hun eigen manier.