"Strijden tegen het duister"

Al heb ik al jaren online en pen & paper roleplay ervaring, was The Fieldtrip mijn eerste ervaring met LARP. Ik kon me geen beter evenement inbeelden om hiermee te beginnen. Vanaf de moment dat we onze blinddoek afdeden en begroet werden door een brandend kampement wist ik dat dit een geweldig weekend zou worden. Door middel van twee top docenten, overtuigende outfits en decors, een boeiend verhaal en leuke leerstof werden we helemaal in de magische wereld gesleurd, vergelijkbaar zoals in de vele boeken. Dit avontuur kan niet compleet zijn zonder een strijd tegen het duistere. Dit was vanaf de eerste dag al duidelijk toen we in het bos het verkoolde lichaam van een student vonden die het slachtoffer was geworden van het duistere. Dankzij de juiste nachtspelen, props en special effects kwam dit verhaal helemaal tot leven. Vast en zeker een aanrader voor iedereen die fan is van de magische wereld.

David Monjaerts (België)