Scholing

Scholing

Masterclasses, bijles, workshops

De masterclasses van Magical Triangle zijn er voor iedereen die meer verdieping zoekt in de magie. Door verschillende mensen met ieder hun eigen achtergrond samen te brengen, leer je van de aangeboden lesstof maar ook van elkaar.  De lesstof bestaat uit verschillende niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent of dat je als wat ervaring hebt. Onze leerkrachten zijn ervoor om jou te begeleiden op jouw reis door de wereld van magie.  

De Historie van Magical Triangle

Dumindan Rathna-moorty liep op zijn versleten sandalen de wereld rond. Deze Dromenwandelaar vertrouwde op zijn gevoel dat hem vanzelf de weg wees. Soms was een pad onbewandelbaar of voor anderen zelfs onbegaanbaar maar de Dromenwandelaar kwam altijd verder. Hij gaf zijn bezittingen weg; wanneer hij wist dat iemand iets nodig had. Hij wenste dat iedereen voor elkander open zou staan en hulp zou bieden wanneer dit nodig was. Voor hem was de wereld een prachtige bron van kracht waar je gebruik van kon maken. Alles om hem heen had een waarde, een doel en een eigen kracht. Hij liep niet door de natuur om deze te verstoren maar om het te ontmoeten; zich te laten verwelkomen door alles wat de natuur hem te bieden had.

Docenten

Onze lessen worden ondersteund met vele voorbeelden uit de praktijk. De docenten zijn namelijk 365 dagen per jaar bezig met hun vakgebied en dat ruik, zie, hoor, voel en proef je!

Demonstraties en Colleges bij Magical Triangle (13)

Dhr. Benfolo Evil Penstroke

Uitvinder en verzamelaar van magische objecten. Verkoper van artefacten en curiosa. Geeft lezingen over zijn avonturen in de magische wereld.

Prof. Helena Asteria Pecus

Prof. Helena Asteria Pecus

De docent die alle ruimtes reinigt voorafgaande de lessen. Gespecialiseerd in helende energie, opruimen van blokkades en innerlijke intuïtie. Tevens vertrouwenspersoon op de magisch weekenden van Magical Triangle.

J.H Elzenvier

Dhr. Johan Hendrik Elzenvier

Gespecialiseerd in de Geschiedenis der Magie maar inmiddels ook een echte kruidenwetenaar.

Demonstraties en Colleges bij Magical Triangle (12)

Prof. Hector Pecus

Een van de vaste docent van Magical Triangle die gespecialiseerd is in de vakken Mythologische Wezens en Waarzeggerij.

Mrs. Sophie Woods

Mrs. Sophie Woods

Een vrolijke jonge dame die vol met passie en liefde in het leven staat. Heeft vroeger stiekem lessen in de magie gevolgd bij Misses Niffwind dichtbij haar geboorteplaats. Haar ouders keurde dit niet goed. Sophie is na een vervelende jeugd te hebben gehad, vanuit Amerika, USA naar Nederland verhuisd nadat ze door Misses Niffwind in contact kwam met Prof. Hector Pecus. Hij zorgde dat Sophie balans vond in haar kracht en energie.

Demonstraties en Colleges bij Magical Triangle (18)

Mw. Iara Maris

Na vele reizen doorheen verscheidene werelddelen te hebben gemaakt om waterwezens te bestuderen, besloot Iara om terug te keren naar haar geboorteland om al haar ervaringen in een boek te gieten. Haar nieuwsgierigheid en obervatievermogen zijn haar opvallendste kwaliteiten. Ze zoekt vaak de stilte op maar deelt tevens graag kennis uit met anderen. Ze is voornamelijk gefascineerd door zeemeerminculturen.

Magische Adept

Onze Magische Adept zorgen voor balans tijdens de lessen in magie. Voor vragen zijn zij altijd bereikbaar voor en na de lessen. 

Martijn Beest

Afdelingen

De 4 afdelingen die bedacht zijn door de dromenwandelaar. In welke afdeling jij thuis hoort kan per jaar verschillen, dit heeft te maken met jouw persoonlijke groeiproces. 

Lesthema's

De lesthema’s zijn gevarieerd en worden aangepast op de behoefte van de groep of persoon. Zo kan het zijn dat een beginner een iets andere vorm krijgt dan iemand die, hetgeen wat we aan het doen zijn, al onder de knie heeft. Een les bestaat uit een Demonstratie met een duidelijke uitleg. Daarna een opdracht om zelf te doen, onderzoeken, uit te werken of te maken. Als laatste een Eigen tijd/Huiswerk moment waarin je gesprek kan aangaan of je persoonlijk doelen kan proberen te behalen. Uiteraard kun je ook even pauze nemen.
Magical Triangle zorgt voor al het les en workshop materiaal.

Schrijfles

Mythologische Wezens

Waarzeggerij

Duistere Materie

Historie der Magie

Toverdranken

maan

Astrologie

Spreuken & Bezweringen

Helende Magie

Duelleren

Kruiden-kunde

Verhalen & Legendes

Huiswerk

De les thema’s, inhoud en de volgorde waarin ze voorkomen kan op ieder moment gecanceld, gewijzigd of aangepast worden.