Scholing

Scholing

Masterclasses, bijles en workshops

De masterclasses van Magical Triangle zijn er voor iedereen die meer verdieping zoekt in de magie. Door verschillende mensen met ieder hun eigen achtergrond samen te brengen, leer je van de aangeboden lesstof maar ook van elkaar.  De lesstof bestaat uit verschillende niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent of dat je als wat ervaring hebt. Onze leerkrachten zijn ervoor om jou te begeleiden op jouw reis door de wereld van magie.  

vaste krachten

Docenten en begeleiding

Onze lessen worden ondersteund met vele voorbeelden uit de praktijk. De docenten zijn namelijk 365 dagen per jaar bezig met hun vakgebied.

afdelingen

Afdelingen

De 4 afdelingen die bedacht zijn door de dromenwandelaar. In welke afdeling jij thuis hoort kan per jaar verschillen, dit heeft te maken met jouw persoonlijke groeiproces.

lesvakken

Lesvakken

De lesthema’s zijn gevarieerd en worden aangepast op de behoefte van de groep of persoon. Zo kan het zijn dat een beginner een andere uitleg krijgt dan iemand die, het al onder de knie heeft.

m_Magical Triangle Geschidenis

Historie

De Historie van Magical Triangle. Lees het verhaal over de Dromenwandelaar. Zijn unieke kijk op de magische wereld heeft geleid tot een prachtige vorm van overbrengen van kennis.