Over ons

Geïnspireerd door de vele films over jonge tovenaars en toverscholen, is er veel vraag naar de mogelijkheid het zelf te kunnen beleven. En dat kan nu, want magie is ook mogelijk voor mensen zonder rond brilletje en de bliksemschicht!

Onder leiding van professionele theatermakers met een spirituele achtergrond verzorgt Magical Triangle de totale belevenis in hun magisch weekend, dat houd in:

Realistische props: echte materialen of niet van echt te onderscheiden.
Specialeffecten: vuur/water effecten, experimenten, kap & grime.
Verhaal en spel: een spelelement als rode draad.
Acteurs: zij zullen jouw meenemen in de totale beleving.
Trucage: getrukeerd magie.

Op deze manier verzorgd Magical Triangle een weekend die jij niet mag missen.

Het ontstaan van Magical Triangle

De bedenkers van Magical Triangle zijn de twee theatermakers/acteurs Nick de Jong en Sasja Brasser. Zij zijn begonnen om een magische wereld te bouwen die is ontstaan na verschillende brainstormsessies. De Jong en Brasser hebben allebei hun ervaring als goochelaar/magisch entertainer. De kunst van het manipuleren van de werkelijkheid met behulp van trucage met als doel hun publiek te verassen, te inspireren en te verwonderen. Dit wilden zij uitbouwen in een evenement in de magische stijl. Een weekend waarin de deelnemer zich een echte tovenaarsleerling mag gaan voelen.

De combinatie van de totale belevenis wordt diep in details uitgevoerd wat zeer uniek in Nederland is. In 2016 werd het eerste magische wekend “The Fieldtrip” uitgevoerd. Met de daarna opvolgende weekenden.

Reis mee en wees welkom op jouw magische ontdekkingstocht.

Magisch Adept worden?

Heb jij een passie voor fantasie, magie en een toverachtige belevenis? Ben jij creatief, perfectionist, enthousiast?

Wil jij met ons de magische wereld tot leven laten komen voor anderen maar ook voor elkaar?! Ben jij bereid om tijd en energie in te zetten, om props, kostuums en evenementen te maken? Heb jij zin om met ons mee op reis te gaan, naar verschillende evenementen om aldaar bijvoorbeeld een magisch kamp neer te zetten?

Help jij ons mee om een magische evenement neer te zetten?