Mythologische Wezens

Mythologische Wezens

Dieren uit fabels en verhalen

Heb jij een krachtdier?

Je hebt mythologische-, fabel-, Krachtdieren en natuurlijk de Magnie-dieren.
De ene stamt uit de verbeelding, verhalen en legendes. Deze soort kom je dan ook maar weinig of niet tegen.
Sommige dieren zie je om de haverklap of komen vaker terug in je leven.

Brimzor

Brimzor

Een Brimzor is een klein soort vogeltje dat je niet kunt vinden, want het vind jou, als hij je waardig genoeg vindt. Het is een bijzonder mythisch wezen. een van de afdelingen van Magical Triangle is naar dit vogeltje vernoemd. Het skelet van deze Brimzor lag bij de wortelen van Widows Hilltop.

eenhoorn_klein

Eenhoorn

De Eenhoorn, een bijzonder mythologisch wezen is het. Wist je dat er twee soorten bestonden? Aan de ene kant heb je de eenhoorn die in de prehistorie leefde genaamd 'Elasmotherium Sibiricum', een soort neushoorn, naar wat men zegt ook vrij harig en groots. En dan heb je nog het paard met een hoorn die zijn oorsprong vond van de Narwal, een zoogdier dat op dit moment met uitsterven wordt bedreigd. De tanden van de Narwal kunnen wel drie meter lang worden. Ooit een eenhoorn gevonden? Nee? Dat klopt, de eenhoorn vindt jou!

konijn

Konijn

Een goed magiër houdt altijd zijn ogen open en gaat op onderzoek uit. In alle objecten zit betekenis. Alle botten vertellen een levensverhaal. Van begin tot eind, van gebeurtenis tot gevolg. De natuur kan ons antwoord geven op vele raadsels en mysteries. Dit konijn is opgegroeid nabij de heuvels van Meadows pass. We zien dat het arme diertje geen rustig leven heeft gekend en vaak heeft moeten vechten voor haar bestaan. Toch heeft ze een lang leven gehad en is ze heengegaan van ouderdom. Nu haar energie is teruggegeven aan de natuur waakt ze over het dierenrijk en vertelt haar lichaam haar verhaal.