Magisch Weekend

"Dare to Dream"

Binnenkort meer informatie

“Zelf Magie beleven en leren”

Dompel je een weekend onder, in een kasteel, als tovenaarsleerling, in de Magische Wereld en krijg een aantal uur per dag les in tovervakken zoals, toverdranken, mythologische wezens en waarzeggerij. Daarnaast is er ruimte om medeleerlingen te leren kennen of om aan je persoonlijk doel te werken die wij voor je persoonlijk hebben bedacht. Het weekend is vanaf 18 jaar toegankelijk voor de gene die zich in de magie wil verdiepen.

Afdeling & Docenten

Je wordt ingedeeld in een van de vier afdelingen, Tundrag, Hydrias, Brimzor of Mahown, die bij jou past of waar jij het meeste leert. Kom je alleen of met een groep je bent welkom! De lessen worden ondersteund met vele voorbeelden uit de praktijk. Ieder jaar maken wij een selectie van professoren en docenten die hun vak verstaan. De docenten zijn namelijk 365 dagen per jaar bezig met hun vakgebied en dat ruik, zie, hoor, voel en proef je!

Doelen

In het weekend zit een spelelement verwerkt waarbij je een persoonlijk doel moet vervullen om eeuwige roem te vergaren. De punten zijn al vanaf de eerste lessen te verdienen. Dit zal diepgang geven op het verhaal en spel. Voorbereiding is hiervoor niet nodig, je krijgt je persoonlijk doel van ons nadat je gesorteerd bent in jouw afdeling tijdens het weekend.

Lesaanbod & Verhaallijn

De lessen bestaan uit een demonstratie om daarna zelf aan de slag te gaan met de materialen die wij verzorgen.  Maar er is meer. Elk magisch weekend heeft een spannende gebeurtenis. Zo is er bij “The Spirtit Awakens 2018” een leerling verdwenen door een magisch ritueel. In “The Energy Witinh 2019” is de de leerlingen terug gevonden. Maar wie was die verschijning op het begin van het weekend? Wellicht kom je daar achter Tijdens “Dare to Dream”. “De graankorrels zijn geplant!”.

Hoe bereid ik me voor?

Als je meegaat, kom je als leerling van een toverschool, uit een bestaand fictiewerk of een zelf bedachte school. Leuker is het om een eigen creatie te maken. Je zorgt zelf voor je kostuum en bedenkt zelf je personage dat jij dat weekend wil zijn. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld je eigen naam te gebruiken en/of je personage dicht bij je zelf te houden. Nadat jij je tickets besteld hebt, verzoeken wij jouw een character sheet in te vullen waarmee wij jou een handje helpen.

De Overnachting

De accommodatie van dit jaar is nog geheim.
Vrijdagavond is er een ‘hapje’, zorg dat je van tevoren gegeten hebt. Ontbijt en lunch op zaterdag en zondag, en het diner op zaterdagavond is inbegrepen.

Magical Triangle Magisch Weekend (6)

Locatie

De locatie waar de magische lessen gehouden worden is momenteel nog niet bekend.

Het Slaapvertrek

Je zult gezamenlijk slapen in een slaapzaal van het Kasteel waarbij je je eigen éénpersoons matras of campinggebedje mag opzetten. Heb je dit niet huur dan gerust een éénpersoons luchtbed. Bestel deze mee met je ticket.

Douche sanitaire voorziening ligt op 100 meter afstand van kasteel.

Hoe kom ik bij de Locatie

Met de Auto

Kom je zelfstandig met de auto vanuit Utrecht dan is het ±1,5 uur rijden. Vanuit Amsterdam: ±1 uur rijden.

Wil je kijken hoe lang het precies rijden is? Klik hier voor jouw persoonlijke routeplanner. 

Parkeren is gratis.

Met het OV

Reizen met het OV is ook mogelijk.

We zijn momenteel bezig met een vervoersticket, heb je hier interesse in, geef dit aan bij de opmerkingen, we houden je op de hoogte.

Ga mee op reis, als tovenaarsleerling
en wees welkom op jouw magische ontdekkingstocht!

Belangrijk om te weten

“Dare to Dream” de datum en locatie wordt binnenkort bekendgemaakt

Het evenement gaat pas door bij een minimale inschrijving van 20 personen.

Leeftijdsadvies: 18 jaar en ouder (Onder de 18 jaar? Er is toestemming van je ouders nodig.)

Je dient zelf tovenaarskleding plus attributen, zoals o.a. een toverstaf mee te nemen samen met was-, douche- toiletspullen en éénpersoons luchtbed of stretcher, linnengoed/slaapzak. (Uitgebreide meeneemlijst vind je hier)

Vrijdagavond is er een ‘hapje’, zorg dat je van tevoren gegeten hebt. Ontbijt en lunch op zaterdag en zondag, en het diner op zaterdagavond is inbegrepen.

Gedurende het weekend zijn er non-alcoholische dranken aanwezig. Alcohol is niet toegestaan op het evenement.

Lesmaterialen zijn inbegrepen in de prijs.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijt geraakte, kapot geraakte of gestolen eigendommen, neem dus geen dure materialen mee (zoals bijvoorbeeld; telefoons, laptops, fotocamera’s en sieraden.)

Het weekend bestaat uit magische demo’s en lessen, maar ook raadsels, geheime opdrachten en eigen inbreng. Zo maken we met elkaar magie.

Er zijn “In character” en “Out character” momenten. Het is ook mogelijk gedurende het gehele weekend “In character” te blijven (met “In character” bedoelen we dat je in de huid van je personage kruipt en bijgevolg handelt als je personage – niet als jezelf). Docenten/magisch begeleiders zijn het gehele weekend in character.

Sfeer Impressie

Video afspelen