Professor Hector Pecus

Biografie

Over Hector Pecus

Professor Hector Pecus is professor in de magie. Hij volgt ten aller tijden zijn intuïtie en zo ontmoette hij de meest inspirerende tovenaars. De jonge professor leerde door naar de wijsheden van anderen te luisteren, en die samengevoegde wijsheden weer door te geven. Hij werd gevraagd door het Magisch Trias om een college te geven over spiritualiteit. Tijdens het college kreeg een van de aanwezige leerkrachten een toeval maar door de vakkundigheid die Professor Hector Pecus van de wijze man Mikao Kunda heeft geleerd, kon hij deze leerkracht van de dood weerhouden door handoplegging. Sindsdien geeft Hector nog steeds les op het Magisch Trias en wordt hij regelmatig gevraagd om masterclasses te geven op vele verschillende scholen en opleidingen; zo ook op het Magisch Weekend van Magical Triangle. 

hectorlogo10

Familie

Professor Hector Pecus is gevonden als pasgeboren baby in het Serpentus Woud, door de wijze man Mikao Kunda. Hector groeide op als jonge toveraar en kreeg privé-lessen van deze wijze man. Hij leidde Hector op als een van de jongste professoren met de spiritualiteit als grote basisvaardigheid. Helaas overleed Mikao Kunda door onbekende oorzaak op Hectors drieëntwintigste levensjaar. Vreemd genoeg was dit op de zelfde datum als waarop hij Hector ooit heeft gevonden. Hector verliet het Serpentus Woud en ging op ontdekkingstocht.

Hij heeft holen en nesten bezocht, verspreid over vijf continenten, observeerde de merkwaardigste gewoontes van mythologische wezens in honderd landen, was getuige van hun bevoegdheden, heeft hun vertrouwen opgedaan, onderzocht de doodsoorzaak van gestorven dieren en sloeg deze dieren op in zijn reizende waterkoker.