Ervaring van Deelnemers

Ervaringen van Deelnemers

Deel je herrinnering

Wie nog veel beter kunnen vertellen hoe zij een magisch evenement bij Magical Triangle beleefden zijn natuurlijk onze (oud-)deelnemers! Hieronder kun je ervaringen lezen van deelnemers die al eerder met ons zijn mee geweest en graag hun ervaringen delen met jou!

'Ik heb van elke seconde genoten'

Het was een heeel bijzonder weekend!

Ik kwam totaal gestrest aan, maar zodra ik de poorten van de Magische Wereld instapte, voelde ik me thuis. Er hing een hele rustgevende sfeer en iedereen was ontzettend aardig. Het kostte me 2 minuten om contact te maken met anderen en vriendschappen te sluiten. De docenten hebben veel kennis over hun vakgebied en ik heb veel van ze mogen leren in zo’n korte tijd.

 

De tijd leek het hele weekend even stil te staan, omdat je zo opgaat in het verhaal. Ik heb van elke seconde genoten. Het feit dat ik dingen heb gedaan die ik normaal nooit zou doen, betekent dat ik me echt op mijn gemak en als mijn karakter heb gevoeld. Vooral de spanning en mysterie  vond ik geweldig.. en mensen laten schrikken in het donkere bos ook natuurlijk 😉

 
Het was simpelweg perfect!
 

Heel erg bedankt Magical Triangle voor de fantastische ervaring. Ik kan niet wachten tot het volgend weekend en de nieuwe avonturen!

Groetjes,

Lucy

 2019 The Energy Within

"Wij willen terug!"

In september mochten wij, broer en zus, dan eindelijk mee op het magisch weekend van Magical Triangle! Wat hadden wij daar lang naar uit gekeken. We hadden hele achtergrond verhalen bedacht en konden niet wachten tot we onszelf weer om mochten toveren tot Milan en Sascha.

En wat hebben wij genoten! Vanaf het moment dat we aankwamen belanden we in een andere wereld. Een wereld waar alles kan en alles mag en waar je samen bent met een groep geweldig mooie mensen. Ook dit weekend had weer een spannend verhaal. Iedereen had hier zo zijn eigen aandeel in en dat maakte het van begin tot eind spannend.

Het was ook heel bijzonder om dit samen als broer en zus mee te mogen maken. De eerste verrassing kwam alleen al toen we voor het eerst niet in dezelfde afdeling werden ingedeeld, hoe dan? Milan en Sascha niet samen in een afdeling? Ondanks dat hebben we het hele weekend echt samen mee gemaakt en sliepen we gezellig op de zelfde kamer. Ook hadden we van te voren verwacht geen geheimen voor elkaar te hebben, maar niets was minder waar! Het begon er al mee dat we elkaars persoonlijke opdracht niet mochten lezen. En later heb ik (Sascha) Milan zelfs van mijn kamer gestuurd omdat ik aan mijn opdracht bezig was. Na een dag konden we dit al niet meer volhouden. We hebben elkaar toen alles verteld en elkaar de rest van het weekend gesteund!

Wij hebben ontzettend genoten van alle lessen, de mensen, de professoren en magisch begeleiders, de persoonlijke opdrachten die het allemaal net een tikkeltje (zeg maar gerust, heel veel) meer diepgang gaven en van de magie. Want die was er, het was echt een magisch weekend…

WIJ WILLEN TERUG!

Liefs Sascha en Milan                          

2018 The Spirit Awakens

"Is het al september!"

We zijn al enige tijd verder en nog steeds betrap ik mijzelf op de vraag; “Is het al september!” Ik kan niet zeggen dat ik er alweer zin in heb, want het enthousiasme wat ik na dit evenement mee naar huis heb mogen nemen is simpelweg nooit weg geweest!

Afgezien van het feit dat de sfeer en setting betoverend goed was (de superrealistische mermaidmummy, de gietijzeren ketels bij toverdrankles, de kruiden en boeken en het lesmateriaal in de lerarenkamer en lestenten.. hou op met me, hoor) waren ook de leraren geweldig goed in hun rol. En om het plaatje compleet te maken waren ook mijn medeleerlingen absoluut briljant.

In veel van de reviews kun je terug lezen over hoe leuk en gezellig iedereen was, maar het mag wel even expliciet benoemd worden hoe hard we allemaal gelachen hebben om de meest grappige blunders waar we zelf nog het meeste verantwoordelijk voor waren. Van het vergeten van een belangrijke spreuk op een cruciaal moment (of zelfs je eigen ‘naam’ per ongeluk verkeerd hebben), tot het jezelf voorbij bluffen terwijl je belangrijke informatie van een medestudent probeert los te peuteren.. oeps! De goedgehumde leerlingen die vol passie en humor alle mysteries wilden oplossen en hiervoor de handen ineen sloegen… way to go, everyone!

Toen ik driehonderd jaar geleden met mijn zaklampje stiekem in bed (way past my bedtime) voor het eerst Harry Potter aan het lezen was, heb ik mij altijd afgevraagd hoe het zou zijn om naar een toverschool te mogen gaan. De Brimzor die mij een toverstok leende toen de mijne brak, de mede studente die mij een dasje uitleende zodat mijn outfit écht af was, en de twee weerwolven waarmee ik een kamer deelde, die had ik allemaal nooit zelf kunnen bedenken. Ik ben er dat weekend achter gekomen wat magie is, en ik kan niet wachten tot het weer zover is!

Rosalée Duvine                                                                                                                                                          2018 The Spirit Awakens

'Het was pure magie'

Een bijzonder weekend dat ik nooit meer zal vergeten. Het was pure magie wat ik in dat weekend meegemaakt heb.

Het afgelopen weekend was mijn eerste keer dat ik meeging met Magical Triangle. Zodra ik aankwam voelde het al meteen alsof ik in een andere wereld stapte en een ander persoon was. De locatie en aankleding was heel erg bijzonder om te zien en ik stond met open mond toe te kijken. Binnen de eerste paar minuten vond ik al meteen een klik met de andere leerlingen en werd ik meegenomen in het verhaal. De lessen die we kregen waren bijzonder op hun eigen manier. Zeer leerzaam en interessant en soms kwam er hier en daar ook een beetje spanning bij kijken. De mysteries en raadsels die we dit weekend kregen, daar hield ik zeker van. Ondanks dat ik nieuw was werd ik meteen meegenomen in het verhaal en de magie die het weekend met zich meedroeg. Er valt altijd wel iets te beleven en er zijn mysteries te vinden in iedere hoek. Het was echt een groot avontuur en het voelde echt als een magische familie.  Ik had dit weekend echt voor geen goud willen missen en ik zal de magische herinneringen altijd bij me dragen. You can’t break the spirit of someone with magic in their veins! 

Magische groet,

 

Elisabeth Aloysia Ravenheart                                                      2019 The Energy Within

Voor het eerst voelen wij ons zo snel thuis in een groep vol met vreemdelingen"

Er is maar een woord die we kunnen gebruiken om dit weekend te omschrijven: MAGISCH!

Het was de eerste keer dat wij mee deden aan een weekend zoals dit, vanaf het moment dat we het terrein op stapte kwamen onze personages Maddy en Taini Mellivora tot leven. Je voelt de magie om je heen hangen en stapt meteen het verhaal in. De zenuwen die eerst nog zo hevig door onze lichamen heen stroomde op de heen weg verdwenen al snel als sneeuw voor de zon, het was voor het eerst dat wij ons zo snel ‘thuis’ voelde in een groep vol met vreemdelingen. Het verbaasde ons hoe makkelijk het was om in je rol te kruipen en er in te blijven, natuurlijk komt dat ook omdat Maddy en Taini hun persoonlijkheden zo dicht mogelijk bij ons eigen heb gehouden. Maar het komt vooral door de docenten en magische begeleiders die je onder andere meteen al aanspreken met je persona naam en ook duidelijk weten wie wie is. 

De docenten hebben een geweldige rol neer gezet, de lessen waren fantastisch en erg interessant, we kregen echt het idee als of we op school waren op dat moment. En zoals bij een magnie school trokken ook hier sommige lessen ons meer aan dan andere lessen, maar bij elke les hebben we het erg naar ons zin gehad en heel veel geleerd. Dingen die we wellicht weer mee kunnen nemen naar een volgende keer. Het verhaal er om heen was erg goed in elkaar gezet, er gebeurde zoveel dat je pas na het weekend achter dingen kwam die je eerder gewoon niet op had gemerkt door dat je zelf al met zoveel dingen bezig bent. Al vanaf de eerste dag waren we druk bezig met het vertalen van documenten en brieven om vervolgens bij een groepje terecht te komen, waar mee we moest samen werken, het was top om op die manier met mensen in contact te komen en samen je ideeën en verdenkingen te kunnen bespreken.

Dit weekend heeft ons doen beseffen dat magie echt bestaat, dat het overal om ons hangt zolang je maar goed om je heen kijkt. Het was een weekend dat we zeker niet zouden willen overslaan, het was echt een eer om alle medeleerlingen, docenten en magische begeleiders te leren kennen en deel te nemen aan zo’n geweldig magisch evenement. 

Mandy Nijland & Timo Vruggink                                                                                                                               2018 The Spirit Awakens

''Voel de Liefde, voor de verbondenheid, voel de soulmates connection''

ij bezit de ene helft van onze gaven, ik de andere..

Heyhey! Wij zijn Kiary en Ryan, oftewel dat zijn onze twee namen voor onze characters, we zijn als stel (Marinka en David) richting Magical Triangel gegaan.  

Het was heel spannend omdat we elkaar nog nooit ”Anders hadden voorgedaan bij elkaar”. We cosplayde al wel maar een heel weekend in een ander character blijven die je zelf bedacht hebt hadden we nog niet gedaan. 

Yess we konden even een getrouwd stel zijn! Magie in onze harten en handen voelen en zorgen dat er iets werd opgelost het weekend door samen te werken met de andere leerlingen. Enthousiast als we beide zijn, voelde ik ook bij iedereen een soort van ”herkenning en liefde” Doordat alles om ons heen klopte qua lessen, aankleding en muziek hebben we heel het weekend het gevoel gehad om echt in een magische wereld te zijn geweest. 

Het was voor ons heel fijn dat we samen in het verhaal stapte en ook de magie aan elkaar konden doorgeven, iedereen was zo ontzettend lief en het was alleen maar mooi om te zien dat wanneer wij bij elkaar waren dat iedereen rond om ons heen ons als Kiary en Ryan zag. We zijn echt heel erg blij dat we dit hebben mogen meemaken en staan nog steeds enorm na te trappelen!

Ik (Marinka) heb dit weekend heel veel tegen David aan kunnen leunen. Want dit was toch wel een heel bijzonder spannend weekend, ik heb de cosplay wereld altijd al een heel inspirerende plek gevonden om jezelf te kunnen zijn en te vinden en waar je ook door heen gaat, je wordt geaccepteerd bij Magical Triangle.

”Voel de Liefde, voor de verbondenheid, voel de soulmates connection”

Marinka van Wingerden & David Piet                                                                                                          2018 The Spirit Awakens

"Een ongelooflijk Weekend van moment 1"

Ik zit nog steeds na te beven. Het weekend was vanaf moment 1 al ongelofelijk. Ik heb nog nooit zo genoten als dit weekend. Het waren emotionele dagen voor mij ik ben vaak mezelf tegen gekomen. Ik voelde me eindelijk geaccepteerd geen hokjes, geen maatschappelijke structuur het was gewoon magisch, daar ben ik jullie erg dankbaar voor. Er was ook veel rust, geen mobieltjes, het aarden, iedereen had tijd voor elkaar.

De lessen en mijn privé les waren zo inspirerend. Het gaf me vele nieuwe inzichten. Ik wou zo graag gewoon langer blijven, want de Mag-nie wereld is niets voor mij. Toen ik thuis kwam kwamen de tranen mijn ogen uit. Want ik heb nog nooit zo’n mooi en dierbare groep/weekend mee gemaakt.

Ook sommige gebeurtenissen hebben mij erg geïnspireerd. Dat was de les manipulatie der energie, die les was zo bizar. Ik was dus uitgekozen om voor de groep te staan en moest mijn armen bewegen als ik aanrakingen voelde. Ik voelde vele prikjes en na 2 min deed ik me ogen open en stond de klas met open mond. En de andere gebeurtenis was de privé les waar ik vele nieuwe privé inzichten heb gekregen door de magische kaarten.

Ik wil graag de Docenten, Magische begeleiding, en natuurlijk mijn dierbaren mede leerlingen vanuit mijn hart bedanken.

En dan sluit ik af waar het ooit begon. De eerste intro tekst. Er werd door de mysterieuze stem vertelt dat je na het weekend als een ander persoon vertrekt. En dat is bij mij gebeurt. Ik ben door het weekend veranderd. Er zijn dus vele nieuwe deuren geopend.

Sebastiaan di Toscani                                                                                                                                              2018 The Spirit Awakens

Meer Deelnemers ervaringen

Klik hier voor meer Deelnemers Ervaringen