"Ik heb van elke seconde genoten."

Het was een heeel bijzonder weekend!

Ik kwam totaal gestrest aan, maar zodra ik de poorten van de Magische Wereld instapte, voelde ik me thuis. Er hing een hele rustgevende sfeer en iedereen was ontzettend aardig. Het kostte me 2 minuten om contact te maken met anderen en vriendschappen te sluiten. De docenten hebben veel kennis over hun vakgebied en ik heb veel van ze mogen leren in zo’n korte tijd.

 

De tijd leek het hele weekend even stil te staan, omdat je zo opgaat in het verhaal. Ik heb van elke seconde genoten. Het feit dat ik dingen heb gedaan die ik normaal nooit zou doen, betekent dat ik me echt op mijn gemak en als mijn karakter heb gevoeld. Vooral de spanning en mysterie  vond ik geweldig.. en mensen laten schrikken in het donkere bos ook natuurlijk 😉

 
Het was simpelweg perfect!
 

Heel erg bedankt Magical Triangle voor de fantastische ervaring. Ik kan niet wachten tot het volgend weekend en de nieuwe avonturen!

Groetjes,

Lucy

                                                                                         2019 The Energy Within