"Echt een super ervaring!"

Wij zijn Claudia Bram en Jochem Gelderblom. Wij zijn pas begonnen met cosplay en zijn gelijk mee gegaan naar de field trip. Onze karakter namen waren Sofia Mally en Davy Lotger. Zelf vonden we het echt een super ervaring!

Vooraf aan de field trip hebben we een formulier ingevuld over ons karakter. In het echt zijn we een stel. Met het rollenspel kreeg iedereen een task die ze moesten voldoen. Zo kreeg Jochem de task om mij als zijn vriendin te krijgen en ik om een mandragora te stelen en bij een ander huis neer te leggen.

Ondanks dat we in 2 verschillende groepen zaten konden we dus veel samen doen. Zo als gezegd zaten we wel in verschillende groepen (huizen). Hierbij hebben we als huis samen moeten werken om punten te verdienen door lessen bijvoorbeeld te volgen. Zo hadden we de les fabeldieren, schrijven en potions. Deze lessen werden gegeven door uitstekende leerkrachten Hector en Benfolo. Hun hebben ons door heel het verhaal begeleid en alles zo echt mogelijk laten lijken. Er waren super veel props aanwezig wat echt uitstekend eruit zag!

Buiten de lessen om moesten we ook vaak als groep samen werken bv. tegen de dooddoeners. Zo hebben ze een paar special effecten gebruikt wat het echt spannend maakte. Hierbij hebben we dus ook spellen gespeeld die erg leuk waren! Met andere woorden het was een fantastisch weekend met uitstekend werk van de leraren!

Claudia Bram en Jochem Gelderblom