Duelleren

Duelleren

Aanvallen, verdedigen of helen

De Basiskunst van Duelleren

Duelleren is iets dat al eeuwen gebeurt. Het is algemeen bekend dat sommige mensen met toverkracht de wil hebben om te laten zien hoe machtig ze zijn tegenover de anderen. Daarom worden er regelmatig toernooien gehouden, waar men kan winnen of verliezen in een “veilige” omgeving. Helaas komt het voor dat we moeten vechten voor onze vrijheid en voor diegene die we lief hebben. Om deze reden hebben wij een simpele gids voor jullie samen gesteld, waarmee zelfs de onhandigste tovenaar omgetoverd wordt tot een duelleerexpert.

De kunst van een toverduel is, wees het “BEST”.
Beheers toverspreuken en betoveringen
Energie die je omzet in kracht
Strategie welke bepaalt waar en hoe je staat
Techniek welke je toepast

Dit is een makkelijke techniek om de basis van duelleren te onthouden.

Gebruik

Wat moet je doen?
Laten we beginnen bij het begin. Wij gaan ervan uit dat je al in het bezit bent van een toverstaf oftewel wand’ en dat je je al bewust bent in welke hand je deze legt. Dit is je Wand-Arm. De andere hand is voor het blokkeren van bezweringen of als extra hand om je tegenstander te betoveren.
Om spreuken te oefenen heb je een werkende toverstaf nodig, maar als beginner werkt een normaal stuk hout prima.

Hoe houd ik mijn toverstaf vast?
De toverstaf is eigenlijk een verlenging van je vingers. Het geeft je echter meer controle over de toverkrachten, dan als je geen toverstaf gebruikt. Sommige experts gebruiken geen toverstaf omdat zij totale controle hebben over geest en lichaam. Houd je Wand-Arm met de palm van je hand omhoog. Neem de toverstaf en leg deze op de palm van je hand en laat deze licht rollen in je hand. Hierdoor krijg je een goed gevoel wat de juiste plek is voor het handvat waar je hem vast houdt. Officieel is je toverstok een verlenging van je wijsvinger. Dus in de meeste gevallen ligt hij hierop. Sluit je hand om de toverstaf en voel de magische energie die door je lichaam stroomt naar je toverstok gaan. Wanneer je dit voelt ben je klaar voor het hanteren van de toverstaf.