Docenten

Docenten en begeleiding

Kennis is om door te geven

De masterclasses van Magical Triangle zijn er voor iedereen die meer verdieping zoekt in de magie. Door verschillende mensen met ieder hun eigen achtergrond samen te brengen, leer je van de aangeboden lesstof maar ook van elkaar.  De lesstof bestaat uit verschillende niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent of dat je als wat ervaring hebt. Onze leerkrachten zijn er om jou te begeleiden op jouw reis door de wereld van magie.  

Benfolo Evil Penstroke

Benfolo Evil Penstroke

Uitvinder, verzamelaar en verkoper van magische objecten en Enchanting Artifacts. Geeft lezingen over zijn avonturen tijdens het magisch weekend van Magical Triangle.

IMG_6690

Iara
Maris

Onderzoeker van mythologische waterwezens, natuurmagie en innerlijke intuïtie. Ze geeft haar kennis door tijdens haar lessen op Magical Triangle

Martijn_avater

Martijn

Hij zorgt ervoor dat alles goed verloopt voor en tijdens de magische weekenden. Martijn reist veelal mee met het Magical Triangle.

jaella

Jaelle
Felida

Ze is een bekend kruidenwetenaar, ze geeft les in Astronomie en Kruidenkunde. Daarnaast is ze erg goed in Keukenspreuken.

groeneman_klein

Johan Hendrik Elzevier

Gespecialiseerd in de Geschiedenis der Magie maar inmiddels ook een echte kruidenwetenaar.

Demonstraties en Colleges bij Magical Triangle (11)

Hector Pecus

Een van de oud-docenten die gespecialiseerd was in het vak Mythologische Wezens.

Magical Triangle Prof Helena Asteria Pecus

Helena Asteria Pecus

Een van de oud-docenten en Jongere nicht van Hector die gespecialiseerd was in de vakken Waarzeggerij en Innerlijke Intuïtie.

024

Sophie Woods

Een van de oud docenten die gespecialiseerd was in het vak Magische Melodieën.