Assistent der Magie

Magisch Adept

Assistent der Magie

Heb jij een passie voor fantasie, magie en een toverachtige belevenis? Ben jij creatief, perfectionist, enthousiast?

Wil jij met ons de magische wereld tot leven laten komen voor anderen maar ook voor elkaar?! Ben jij bereid om tijd en energie in te zetten, om props, kostuums en evenementen te maken? Heb jij zin om met ons mee op reis te gaan, naar verschillende evenementen om aldaar bijvoorbeeld een magisch kamp neer te zetten?

Help jij ons mee om een magische evenement neer te zetten?

Wat houdt het in?

Een Magisch Adept helpt mee aan een magische beleving voor de deelnemers, maar leeft ook zelf mee in de magische wereld. Er zijn er veel dingen die geregeld of gemaakt moeten worden om te zorgen voor deze beleving. Je helpt tijdens de voorbereidingen mee aan props, decoratie  en gebruiksmateriaal die tijdens het evenement nodig zijn. Wij streven iedere keer naar een hoog niveau in geloofwaardigheid en zijn gericht op de details. Het doel is om de magie tot leven te wekken. Wij zorgen dat de materialen er liggen, uiteraard is het altijd fijn als mensen hun eigen knutselgereedschap meenemen. Alles wat er op die dagen gemaakt word blijft eigendom van Magical Triangle. Het is gezellig om samen met enthousiaste mensen aan de slag te gaan en je leert er ook wat van. Wij weten ook dat niet iedereen alles kan, maar daarom is het leuk om samen te leren en te ontdekken. Omdat we erg gericht zijn op kwaliteit zullen we soms besluiten om iets niet te gebruiken of te veranderen omdat het beter is voor het evenement. We kopen, maken en vermaken spullen. We zijn altijd op zoek naar originaliteit met een bepaalde sfeer of uitstraling. We zouden inderdaad standaard materiaal uit diverse fantasiefilms kunnen halen/kopen/gebruiken, maar juist de creatie van ons eigen wereld en personages maakt dit project uniek.

De voorbereidingen zijn momenteel in Noord-Holland. Ongeveer vijftig minuten (met een directe verbinding) vanuit Amsterdam. We kunnen op dit moment geen reiskostenvergoedingen geven. wanneer het heel ver rijden is kun je besluiten om niet elke keer te komen.

In de meeste gevallen kiezen wij er niet voor dat mensen thuis werken. Wij maken het dikwijls mee dat mensen iets anders maken dan wat besproken is. In veel gevallen levert dit alleen maar teleurstelling op, want je hebt immers erg je best gedaan. Op het moment dat we bij elkaar zijn en we zien iets dat niet past in de stijl wat wij graag willen bereiken kunnen we het meteen aangeven op een duidelijk manier, en kun je het proces aanpassen waardoor het resultaat bruikbaar is. Immers zijn we bezig met een totaalplaatje.  Vind je het leuker om zelf te knutselen met “bestaand” materiaal, dan raden wij het af om Magisch Adept te worden.

Wat ook erg belangrijk is om te weten is dat de materialen en spullen die wij maken, voorlopig geheim moeten blijven. Immers is het niet leuk wanneer iedereen het van te voren gezien heeft en weet hoe we het maken  of dat andere groepen de zelfde materialen hebben.  We zijn dan ook erg voorzichtig met wat we naar buiten brengen. Ook geeft het ons meer voldoening als men zich afvraagt hoe het gemaakt is,  het is dan ook leuker om het geheim te bewaren.

Iedereen die mee wilt naar ons evenement koopt een ticket voor het evenement. Momenteel zijn de kosten nog te hoog om een aparte Magisch Adept-ticket te regelen. We hopen uiteraard uit te groeien tot een grotere magische wereld waarbij dit wel mogelijk is. Wel is het zo, dat wij op fantasy-festivals met ons op kampement staan ter promotie van ons evenement. Vaak vragen wij Assistenten der Magie om mee te gaan om het kampement tot leven te wekken. Hiervoor heb je echter wel een eigen karakter en  kostuum nodig, waarbij het doordacht en besproken is. Helaas maken wij het vaak mee dat mensen op het laatste moment afbellen. Vrijdag bouwen we het kamp op en gaan zondag avond of maandag ochtend naar huis. Gedurende het weekend ben je jouw karakter in de magische wereld en dit breng je over bij het publiek.

Goeie vraag! Je stapt met elkaar in de magische wereld en prikkelt jouw fantasie die langzaam aan werkelijk wordt. Samen komen en met plezier creatief werken aan een mooi project. Het geeft enorm veel voldoening om de verbaasde blikken van het publiek en de deelnemers te zien.

Onderaan deze pagina staat een knop met Aanmelden. Je vult dan het formulier in dat zich opent, en wanneer deze verzonden is zullen wij contact met je opnemen. Soms gaat er wegens drukte wat tijd overheen voordat je bericht van ons krijgt, want de uilenpost vliegt hier 24/7 binnen. Let er vooral even op dat je ons email adres uit de spambox haalt.

In de meeste gevallen sturen wij een bericht om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat dit plaatsvindt alvorens we samen gaan werken.

Tot slot

Mocht je na dit lezen denken: ja dit is echt een heel tof project, hier wil ik aan mee werken en ik wil Magisch Adept worden. Geef je dan op via onderstaande link. Heb je vragen? Stel ze via de mail of via de chat.