Magisch Weekend
"The Energy Within"

Een aantal sfeerbeelden van een zeer geslaagd Magisch Weekend: ‘The Energy Within”, georganiseerd door Magical Triangle. Onder begeleiding van vakdocenten kregen de deelnemers van verschillende toverscholen les in astronomie, helende magie, mythologische wezens, historie de magie, toverdranken, duister materie, kruidenkunde, tover tekenen en waarzeggerij. Daarnaast kreeg iedereen een persoonlijk doel waarbij ze moeten samenwerken en verdieping kregen op de gebeurtenis.

Demonstraties & Colleges

Niet alleen tijdens het Magisch Weekend organiseert Magical Triangle demonstraties en colleges. Magical Triangle wordt ook regelmatig gevraagd voor losse lesdagen of weekenden. Zo verzorgde wij onder andere demonstraties en colleges bij: Elmundo Fantasia, Het Midwinterfeest De Rijp, Elfia te Haarzuilens, De Nieuwe Bibliotheek te Almere.

Wil jij dat Magical Triangle bij jou komt stuur ons gerust een bericht!

Video afspelen

Magisch Weekend
"The Spirit Awakens"

Een aantal sfeerbeelden van een zeer geslaagd Magisch Weekend: ‘The Spirit Awakens”. Onder begeleiding van vakdocenten kregen de deelnemers van verschillende toverscholen les in, schrijven met een ganzenveer, mythologische wezens, duelleren, toverdranken, kruidenkunde, manipulatie der energie, innerlijke intu├»tie en waarzeggerij.

Daarnaast kreeg iedereen een persoonlijk doel waarbij ze moeten samenwerken en verdieping kregen op de gebeurtenis.

Wat er het weekend is gebeurt kunnen we helaas niet over uitwijken. De onderzoeken lopen nog…

Video afspelen

Magische Kampementen

Magical Triangle stond onder andere bij Elfia te Haarzuilens en El Mundo Fantasia te Landgraaf.

Magisch Weekend
"The Fieldtrip"

Les en begeleiding aan leerlingen van verschillende toverscholen door Benfolo Evil Penstroke en Prof. Hector Pecus in samenwerking met een andere organisatie.