afdelingen

Afdelingen

Samen staan we sterk

De vier afdelingen die bedacht zijn door de dromenwandelaar.
In welke afdeling jij thuis hoort kan per jaar verschillen, dit heeft te maken met jouw persoonlijke groeiproces. Soms is het fijn om allemaal dezelfde manier van denken, doen en durven te hebben. Soms is het goed om juist te leren van deelnemers welke een andere kijk op de zaak hebben en iets op een hele andere manier aanpakken.

Tundrag

De moeder van de aarde.

De leerlingen die het best passen in de afdeling Tundrag hebben veelal een vrij nuchtere kijk op de wereld. Ze nemen de tijd om dat waar ze aan begonnen zijn op hun manier af te ronden. De Tundrag bekijkt de mensheid vanuit een ander perspectief, hierdoor krijgt deze meer inzicht of overzicht van de situatie en hoe je ermee kunt omgaan. Het komt dan ook met regelmaat voor dat mensen het fijn vinden om met jou over persoonlijke dingen te hebben. Probeer niet te gaan vliegen, maar blijf dicht bij de aarde. Het is soms goed om de lasten van anderen niet mee te dragen, maar het op een goede manier terug te geven waardoor de ander er wat van leert. Jouw reis in de magische wereld heeft te maken met wijsheid.

Brimzor

De vader uit de lucht

De leerlingen die het beste passen in de afdeling Brimzor hebben een ander beeld van hoe de wereld is. Ze zijn druk in de weer met diverse projecten, want ze houden ervan om nieuw dingen aan te pakken en ermee aan de slag te gaan. Ook is het fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en te spreken. Soms neemt bij de Brimzor het gevoel de overhand en dan is het fijn om het er met elkaar over te hebben, want hierdoor krijg hij meer positieve inzichten. Dit zet jou weer aan het denken om verder te kunnen raken. De vogel is druk, maar vergeet je vleugels niet, het is goed om af en toe hoger in de lucht te vliegen zodat je het overzicht krijgt. Jouw reis in de magische wereld heeft te maken met ervaren.

Hydrias

De dochter in het water.

De leerlingen die het best passen in de afdeling Hydrias hebben doorgaans een alternatief gevoel over hoe de wereld in elkaar steekt. Ze vinden het heel belangrijk zichzelf te kunnen zijn en op bepaalde momenten even met rust gelaten te worden. Ze houden van regelmaat en duidelijkheid om rust in het hoofd te krijgen. De Hydrias is een zeer gevoelig wezen en soms is het moeilijk om dit aan de ander duidelijk te maken. Omdat het soms ook niet duidelijk is wat de gevoelens zijn en waar ze vandaan komen. Laat jezelf niet meesleuren in de emotie, ga niet alleen op onderzoek uit waar ze vandaan komen, maar ook hoe je ermee om kunt gaan. Jouw reis in de magische wereld heeft te maken met inzicht.

Mahown

De zoon met het vuur

De leerlingen die het beste passen bij de afdeling Mahown hebben een unieke kijk op hoe zij de wereld graag zouden zien. Ze vinden het heel belangrijk om hun weg zelf te kunnen bepalen en wanneer ze hulp nodig hebben dan vragen ze erom. Soms is het voor anderen onduidelijk of moeilijk te begrijpen waar je mee bezig bent, omdat de Mahown zich vastgrijpt aan een project of uitdaging zonder verder uitleg of opgaaf van reden. Echter is het ook belangrijk om het oude los te laten en te zoeken naar iets dat nieuw en onbekend is. Op jouw weg zul je mensen tegenkomen die je willen helpen, maar ook mensen die je tegenwerken. Laat deze personen in hun waarde, maar laat los wat zij zeggen of doen, de roedel is dan minder belangrijk dan jouw doel. Jouw reis in de magische wereld heeft te maken met ontdekken.

Lees meer

Wil je meer over de mythologische wezens weten klik dan hier