fbpx

De zon bleef onafgebroken verder schijnen terwijl Iara knielde naast het vreemde voorwerp. Het was een bol en Iara zag nu het kleurenspel dat ze eerder van veraf zag, in detail. Ze voelde dat de glans van de bol een magisch aura had. Dit was zeker geen normaal hebbedingetje. De bol was ook omringd door een ijzeren harnasje met kleine details, waardoor het ook als ketting gedragen kon worden. Waarschijnlijk droeg een recente bos-bezoeker deze bol rondom zijn nek en verloor hem op deze plek? Of werd het ergens anders gevonden door een dier en vervolgens tot hier meegesleept? Wat er ook was gebeurd, Iara voelde aan de vibraties dat de bol een nieuwe eigenaar zocht. Maar voordat ze echt wilde beslissen om dit object te houden of niet, had ze meer informatie nodig over wat dit nou eigenlijk was. Iara vroeg zich af wie haar hierbij zou kunnen helpen. Toen kwam de volgende naam in haar op: Benfolo Evil Penstroke.