fbpx

Iedereen merkte dat er dingen gaande waren. Niet alleen Magical Triangle had het door, in de hele magische gemeenschap zagen we dingen veranderen. Daarom is Benfolo recentelijk de bibliotheek van Aventurialys ingedoken om kennis te vergaren, maar ook om onderzoek te doen. Vele vragen gingen door zijn hoofd: ‘Hadden we dit eerder gezien?’, ‘Wat gebeurde er toen?’, ‘Wat is Hypnodust?’ en ‘Wat kunnen we er aan doen?’ . Met veel nieuwe opgedane kennis kwam hij al snel tot de conclusie dat hij op onderzoek moest gaan.

Daarom is Benfolo de bossen van Myr ingegaan, voor praktijkonderzoek. Op zoek naar aanknopingspunten om verder te komen in dit mysterieuze vraagstuk. Wat hij aantrof…
We schrokken ervan! De grond was al aan het veranderen: droger, dor en kaal. Al het leven liep er langzaam uit.
Ook in het dierenrijk waren er vreselijke gevolgen. Botten en resten, overal om hem heen. Dit bracht hem op een opmerkelijk idee. Kon hij dit slechte omkeren naar het goede? kan hij daadwerkelijk zelf… en mocht dat?
Benfolo bedacht zich geen moment en begon te verzamelen.
Maar dit was geen queeste die hij alleen kon volbrengen. Hij zal de andere docenten om hulp moeten vragen…