fbpx

Een bijzonder weekend dat ik nooit meer zal vergeten. Het was pure magie wat ik in dat weekend meegemaakt heb.

Het afgelopen weekend was mijn eerste keer dat ik meeging met Magical Triangle. Zodra ik aankwam voelde het al meteen alsof ik in een andere wereld stapte en een ander persoon was. De locatie en aankleding was heel erg bijzonder om te zien en ik stond met open mond toe te kijken. Binnen de eerste paar minuten vond ik al meteen een klik met de andere leerlingen en werd ik meegenomen in het verhaal. De lessen die we kregen waren bijzonder op hun eigen manier. Zeer leerzaam en interessant en soms kwam er hier en daar ook een beetje spanning bij kijken. De mysteries en raadsels die we dit weekend kregen, daar hield ik zeker van. Ondanks dat ik nieuw was werd ik meteen meegenomen in het verhaal en de magie die het weekend met zich meedroeg. Er valt altijd wel iets te beleven en er zijn mysteries te vinden in iedere hoek. Het was echt een groot avontuur en het voelde echt als een magische familie.  Ik had dit weekend echt voor geen goud willen missen en ik zal de magische herinneringen altijd bij me dragen. You can’t break the spirit of someone with magic in their veins! 

Magische groet,

Elisabeth Aloysia Ravenheart