fbpx

Vorig jaar kreeg ik te horen van de Fieldtrip, een evenement in de wereld der magie. Aangezien ik een grote fan ben van de magische tovenaarswereld, was ik meteen enthousiast (en ook ietwat nerveus want ik had nog nooit aan een LARP-evenement deelgenomen). Ik schreef me dan ook zo snel mogelijk in. Het evenement vond ik een geweldige ervaring, de sfeer van toverachtige lessen waren enorm voelbaar. Alle activiteiten die werden georganiseerd vond ik indrukwekkend, en drie dagen lang voelde ik me een echte heks.

Ook dat iedereen in een eigen personage kroop, waarbij een verhaal werd opgebouwd en waar iedereen een stukje van de mysterieuze puzzel kreeg, vond ik heel spannend! De mensen die het evenement organiseerde hebben enorm goed en kwalitatief werk geleverd, de docenten hebben prachtige lessen opgebouwd en het verhaal dat door het weekend was geweven was gewoonweg magisch. Het klinkt emotioneel, maar ik ben beginnen openbloeien door deze ervaring. Een groot aantal van de mensen die ik daar leerde kennen, zijn ook vrienden geworden.

Yara Lievens (België)